‘Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας – Ένας σύλλογος ανοιχτός!

vazaios

Ευθύμιος Βαζαίος, Πρόεδρος

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας είναι ένας υγιής σύλλογος με πλήθος ενεργών μελών, νοικοκυρεμένα οικονομικά και αξιόλογες δράσεις στους τομείς του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος της Ένωσης είναι να συνεχίσει τη δυναμική πορεία που έχουν χαράξει οι προηγούμενες διοικήσεις για την προβολή της ιστορίας, τη διατήρηση της μνήμης και την πρόοδο του τόπου μας.

Επιθυμούμε να ανοίξουμε την Ένωση στις νέες γενιές Καλαβρυτινών δημιουργώντας προγράμματα ελκυστικά για τους νέους και τις νέες οικογένειες. Θέλουμε στους κόλπους μας νέους που θα πάρουν την σκυτάλη από εμάς και θα κρατήσουν άσβεστο το ενδιαφέρον και την αγάπη για τη γενέθλια γη.

Η Ένωση πρέπει να γίνει τόπος συνάντησης, διαλόγου και προβολής των Καλαβρυτινών που ζουν και δημιουργούν έξω από τα στενά γεωγραφικά όρια της κοιτίδας μας. Θέλουμε μαζί μας όλους όσους αγαπούν τον τόπο και αισθάνονται υπερήφανοι που κατάγονται από το Μαρτυρικό Δήμο Καλάβρυτων˙ όλους όσους πέρασαν τα μαθητικά τους χρόνια στα Καλάβρυτα˙ τη δεύτερη και την τρίτη γενιά εκείνων που σε δύσκολους καιρούς ξεριζώθηκαν από τον τόπο μας, ή ανοίγοντας τους ορίζοντές τους σπούδασαν, εργάστηκαν, έκαναν οικογένειες στην Αθήνα και αλλού, αλλά ποτέ δεν έπαψαν να νοιάζονται για την πατρίδα μας και μπόλιασαν τα παιδιά τους με την αγάπη αυτή.

Όλοι μαζί με αγάπη και σεβασμό στις ρίζες μας! Όλα για τα Καλάβρυτα!