ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ 2020

EKA_Afisa_8hs_Aimodosia_Maios_2020_v2.2

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ 2020

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ιερό σκοπό, τη συγκέντρωση δηλαδή αίματος για τις ανάγκες των απανταχού πασχόντων συντοπιτών μας! Η όλη εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.
Οι ανάγκες για αίμα την εποχή αυτή είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της αναγκαστικής απομόνωσης των αιμοδοτών στα σπίτια τους, καθώς και του μεγάλου φόρτου και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας στα νοσοκομεία εξ αιτίας της πανδημίας.
Η καραντίνα σπάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου που, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 1:00 το μεσημέρι, το κινητό συνεργείο του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΠΓΝΠ Ρίου Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια» θα είναι μαζί μας στο Τουριστικό Περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Έμπειροι γιατροί και νοσηλευτές – νοσηλεύτριες θα πραγματοποιήσουν την αιμοληψία με όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας.
Η εθελοντική αιμοδοσία έχει μακρόχρονη παράδοση στα Καλάβρυτα. Ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας δίνουν το παρόν στις αιμοδοσίες με ενθουσιασμό και ανιδιοτέλεια. Η προσφορά αυτή, που έχει σώσει πολλές ζωές, είναι απόδειξη υψηλής αίσθησης κοινωνικής αλληλεγγύης και αλτρουισμού, ευγενικών αισθημάτων που κατακλύζουν τους εθελοντές αιμοδότες συμπατριώτες μας.
Καλούμε τους φίλους και συμπατριώτες να ανταποκριθούν προβαίνοντας σε αυτή την ανεκτίμητη προσφορά ζωής.

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων