Μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες!

evazaios

Η χρονιά που πέρασε ήταν πραγματικά διαφορετική από τις προηγούμενες. Τη χαρακτήριζε ο εορτασμός της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, ενώ ταυτόχρονα τη σφράγισε η πανδημία του COVID-19 και τα συνακόλουθα περιοριστικά μέτρα.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον κινήθηκαν οι εκδηλώσεις της Ένωσής μας κατά το 2021. Δεν περιστείλαμε, παρά προσαρμόσαμε τις δράσεις μας στα μέτρα των περιορισμών. Δεν εγκαταλείψαμε τις καθιερωμένες δράσεις μας, αντίθετα προσθέσαμε μια σειρά επιπλέον εκδηλώσεων για την επέτειο της Παλιγγενεσίας.

Στα αρνητικά της χρονιάς ήταν ότι μειώθηκαν οι πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις με φίλους και συμπατριώτες, πράγμα που είναι ζωτικής σημασίας για το σύλλογο και τα μέλη μας. Χάσαμε φέτος πολλές ευκαιρίες να ιδωθούμε, να διασκεδάσουμε, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε από κοντά νέα και απόψεις.

Ευχόμαστε για το 2022 υγεία και ευτυχία, ευημερία και επιτυχίες παντού. Κυρίως να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη λαίλαπα της πανδημίας και η ζωή μας να επανέλθει στην προ COVID κανονικότητα.

Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο 2022!

Ευθ. Βαζαίος

Πρόεδρος Δ.Σ. Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας