ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

eka-caravel

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα προσέλευση πραγματοποιήθηκε το ανοιξιάτικο πάρτυ, που διοργάνωσε η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας για τα μέλη της και τους φίλους της, την Κυριακή, 8 Μαΐου, στο ξενοδοχείο “Divani Caravel Hotel”.

Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Αχαΐας, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κος Ανδρέας Φίλιας, ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κος Θεόδωρος Χαμακιώτης, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ κος Σωτήριος Τσενές ο Στρατηγός ε.α. και επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, κος Γεώργιος Παπαδημητρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής κος Γεώργιος Κοσμάς και πολλοί άλλοι εξέχοντες φίλοι της Ένωσης και των Καλαβρύτων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ένωσης, κος Ευθύμιος Βαζαίος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και εκφράζοντας τη χαρά του που μετά από δυο χρόνια υγειονομικού εγκλεισμού οι Καλαβρυτινοί της Αθήνας ξανανταμώνουν και πάλι.

Στο ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης πρωτοστάτησε ο κορυφαίος Έλληνας εκπρόσωπος της ποπ μουσικής στην Ελλάδα και ένας από τους πιο διαχρονικούς καλλιτέχνες, Πασχάλης. Ο αιώνιος έφηβος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την αναλλοίωτη φωνή του, τη ζωντάνια του και την αστείρευτη ενέργειά του. Σε ένα μοναδικό δίωρο πρόγραμμα ερμήνευσε επιτυχίες του από την εποχή που ηγείτο του θρυλικού συγκροτήματος των Olympians μέχρι σήμερα και ξεσήκωσε σε χορό μικρούς και μεγάλους. «Ο Πασχάλης είναι ένας διαχρονικός καλλιτέχνης, πάντα αγαπητός και φοβερά επίκαιρος. Θαυμάζω τη ζωντάνια, το κέφι, ταυτόχρονα με την απλότητα και το ανεπιτήδευτο της ερμηνείας του. Ο Πασχάλης έφερε την επανάσταση στη μοντέρνα ελληνική μουσική. Υπήρξαν περιπτώσεις που οι εμφανίσεις του απαιτούσαν την παρουσία της αστυνομίας, αφού οι αναρίθμητες θαυμάστριές του πάθαιναν, κυριολεκτικά, στη θέα του, υστερία», τόνισε ο κος Βαζαίος κατά την εισαγωγική ομιλία του.

Την καλλιτεχνική παρέα συμπλήρωσε επάξια ο Άγγελος Καλαβρυτινός, θερμός υποστηρικτής της Ένωσης, ο οποίος ξεσήκωσε τα μέλη της με τη συνοδεία του σαξοφώνου του σε πιο παραδοσιακά και ελαφρολαϊκά κομμάτια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν λαχταριστά αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια και ξεχωριστά δώρα από τη λαχειοφόρο που διοργανώθηκε.

Αξιοσημείωτη η παρουσία και των παιδιών των μελών της Ένωσης, τα οποία διασκέδασαν με εξειδικευμένη παιδαγωγό κάνοντας μπαλονοκατασκευές, body painting και διαδραστικά παιχνίδια. «Τα παιδάκια, για τα οποία υπάρχει σήμερα ειδική μέριμνα, είναι το μέλλον της Ένωσης και της Καλαβρυτινής ιδέας και τα θέλουμε μαζί μας. Υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα οργανώσουμε και άλλες εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά» είπε ο κος Βαζαίος.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος απένειμε στον Πασχάλη αναμνηστικό Λεύκωμα με την ιστορία της πόλης των Καλαβρύτων.